- 24.09.2019
FAKULTA BIOTECHNOLÓGIE A POTRAVINÁRSTVA
SLOVENSKEJ POĽNOHOSPODÁRSKEJ UNIVERZITY V NITRE
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Slovenská POTRAVINÁRSKA SPOLOČNOSŤ ZSVTS
ODBORNÝ SEMINÁR KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN:
Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín
Dátum konania : 7.november 2019
Miesto konania : AGROINŠTIÚT Nitra, š. p., Akademická 952/4, 949 01 Nitra-Chrenová,
Kongresové centrum
Účastnícky poplatok: 40,- €/ osoba
Úhrada účastníckeho poplatku:
Č. účtu IBAN SK4081800000007000066247
BIC/SWIFT: SPSRSKBA
Variabilný symbol: 05112
Do správy pre prijímateľa prosíme uviesť VS a priezvisko a meno účastníka seminára.
Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť prevodom na účet, platba v hotovosti nie je možná.
Názov a adresa príjemcu platby:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Trieda A. Hlinku č. 2
949 76 Nitra
Banka príjemcu: Štátna pokladnica
Radlinského 32
810 05 Bratislava
Účastnícky poplatok zahŕňa: občerstvenie, obed, režijné náklady spojené s organizáciou seminára
Program seminára: štvrtok 7.11. 2019
7.45 - 8.30 |
Prezentácia účastníkov |
8.30 - 8.45 |
Otvorenie seminára |
8.45 - 9.15 |
Posudzovanie certifikačných orgánov na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín Juraj Randus, SNAS, Bratislava |
9.15 - 9.45 |
IFS Food 7: čo očakávať od novej verzie normy Miroslav Šuška, QUALIFOOD s.r.o., Šumperk |
9.45 - 10.15 |
Požiadavky na schvaľovanie potravín nového typu Karolína Mikanová, Uniconsulting, Praha, Česká republika |
10.15 - 10.30 |
Diskusia |
10.30 - 11.00 |
Prestávka |
11.00 - 11.30 |
Analýza rizika v potravinovom reťazci a jej dopad na bezpečnosť potravín Martin Ondráš, Konzultant pre bezpečnosť potravín, Dunajská Streda |
11.30 - 12.00 |
Poisťovanie a poistné služby v potravinárstve Viera Tothová, Poisťovňa RENOMIA AGRO |
12.00 - 12.30 |
Výkon úradných kontrol a nové nariadenie ohľadne potravinového a krmivového práva Jaroslav Remža, PhD., ÚKSÚP Bratislava |
12.30 - 12.45 |
Diskusia |
12.45 - 13.30 |
Obed |
13.30 – 14.00 |
Bezobalový predaj potravín – výhody a riziká Eva Jóžeffiová, PhD., Ing. Mária Frisíková, Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, Bratislava |
14.00 – 14.30 |
Nové trendy a smerovanie hygieny a sanitácie
|
14.30 – 15.00 |
Značkové výrobky a duálna kvalita potravín
|
15.00,-15.15 |
Diskusia |
15,15 |
Záver seminára |
Organizačné pokyny :
Doprava na miesto konania: MHD
Hlavná železničná stanica: autobus č. 19,
Autobusová stanica: autobus č. 14, 15, 19, 25,
Vystúpiť na zástavke pred výstaviskom Agrokomplex
Osvedčenie
Účastníci získajú osvedčenie o absolvovaní odborného seminára. Žiadosť o vystavenie osvedčenia je potrebné vyznačiť v prihlasovacom formulári.
Upozornenie!!
Náhrada prihláseného účastníka je možná.
Účastnícky poplatok v prípade neúčasti nevraciame.
Prihlasovanie je cez adresu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs0sEBTXlzQuoH2m4su7tUvs9IWFCXO0RbtQEjxp34WpTsLQ/viewform